Блог

StartUp World Cup 2021 Digital4 Foundation

StartUP World Cup, Bulgaria 2021

Facebook
Twitter
LinkedIn

Представяме ви Startup World Cup Bulgaria 2021 – национално събитие и квалификационен кръг на Startup World Cup, провеждащ се всяка година в Сан Франциско с участници от 50 държави и награда от 1 милион долара.

Тази година България ще излъчи своят най-добър стартъп проект и участник, който ще спечели участие на световните финали с подсигурени билети и разходи до САЩ. Участието е безплатно за всички български стартъпи!

Състезанието ще се проведе в присъствието на 250 гости, партньори и жури. България ще излъчи своя финалист на 19-ти ноември 2021 в Пловдив.

Десетте най-добри идеи ще се състезават с финални презентации, а победителя ще получи място на световния финал, който всяка година се провежда в Силициевата долина. Startup World Cup Bulgaria 2021 е последна крачка към най-широката сцена и платформа в света на която добрите идеи на млади предприемачи имат шанс да бъдат забелязани да получат финансиране и да се борят за голямата награда от 1 милион долара. Повече от 50 държави всяка година класират по един финалист за голямото състезание в Сан Франциско. 

“Щастливи сме, че успяхме да привлечем такъв интерес от стартиращо български компании. Този ентусиазъм значи много за развитието на бизнес средата у нас.” Това споделя г-н Преслав Бобев, част от Digital4

Тази година над 60 проекта на стартиращи компании ще се включат в състезанието. Всяка идея и проект са добре дошли с реална възможност за участие във финалната гала вечер. 

Споделяне на публикация:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Искате да научавате първи информация, свързана с проекта Digital4 Bulgaria?

Абонирайте се напълно безплатно и ще получавате известие всеки път, когато има нова публикация в нашия блог!