Блог

StartUp World Cup 2021 Digital4 Foundation

StartUP World Cup, Bulgaria 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Представяме ви Startup World Cup Bulgaria 2021 – национално събитие и квалификационен кръг на Startup World Cup, провеждащ се всяка година в Сан Франциско с участници от 50 държави и награда от 1 милион долара.

Тази година България ще излъчи своят най-добър стартъп проект и участник, който ще спечели участие на световните финали с подсигурени билети и разходи до САЩ. Участието е безплатно за всички български стартъпи!

Състезанието ще се проведе в присъствието на 250 гости, партньори и жури. България ще излъчи своя финалист на 19-ти ноември 2021 в Пловдив.

Десетте най-добри идеи ще се състезават с финални презентации, а победителя ще получи място на световния финал, който всяка година се провежда в Силициевата долина. Startup World Cup Bulgaria 2021 е последна крачка към най-широката сцена и платформа в света на която добрите идеи на млади предприемачи имат шанс да бъдат забелязани да получат финансиране и да се борят за голямата награда от 1 милион долара. Повече от 50 държави всяка година класират по един финалист за голямото състезание в Сан Франциско. 

“Щастливи сме, че успяхме да привлечем такъв интерес от стартиращо български компании. Този ентусиазъм значи много за развитието на бизнес средата у нас.” Това споделя г-н Преслав Бобев, част от Digital4

Тази година над 60 проекта на стартиращи компании ще се включат в състезанието. Всяка идея и проект са добре дошли с реална възможност за участие във финалната гала вечер. 

Споделяне на публикация:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Искате да научавате първи информация, свързана с проекта Digital4 Bulgaria?

Абонирайте се напълно безплатно и ще получавате известие всеки път, когато има нова публикация в нашия блог!