Блог

Digital4 Varna

Digital4Varna 2019 – за първи път (сърфира) в морската столица

Facebook
Twitter
LinkedIn

Digital4Varna вече е факт! Най-грандиозното дигитално събитие, покорява нови хоризонти и тази година прави дебюта си в морската столица на България.       

През изминалите години на наши събития са присъствали над 3000 човека, а лекторите надхвърлят 200.

Потенциалът на град Варна и интереса на варненци стоят зад решението тази година да разширим присъствието си във Варна. Време е на дигиталната карта на България да се появят и други градове.

Фокуса тази година пада върху SEO и маркетинга чрез съдържание. Официалното име на конференцията в Digital4Varna: SEO & Content Marketing 2019

Варна имат богат избор от специалисти в Оптимизацията на уеб сайтове, маркетинга и съдържанието, които заедно с други големи имена ще направят събитието запомнящо се. Поканили сме лектори и от още други 5 града, които да се съберат в морската столица за 2 дни. 

Digital4 Varna 2019

Онлайн присъствието с всяка година, става все по-важно за развитието на всеки бизнес!

Пътя към успеха в тази конкурентна онлайн среда е труден и са нужни знания и умения. За придобиването им са нужни участия във форуми, а Digital4Varna е перфектното място за това. Нашата цел е Варна да се превърне в устойчиво място за развитие на онлайн бизнес. Затова от Digital4Varna сме подбрали най-добрите професионалисти, които ще споделят от опита си с участниците.

 

За събитието – Digital4Varna:

Събитието ще се провежда 2 дни в 2 зали, където над 30 лектори ще се изявят по актуалните казуси в момента.        SEO дискусионни панели, изложения, презентации и уъркшопове са малка част от вълнуващата програма. 

Домакин на лятното издание на събитието е хотел “Черно море”, който разполага с чисто нови оборудвани зали за над 400 гости. Програмата е разработена така, че да обхваща широк диапазон от теми, които вълнуват маркетинг специалистите и представителите на бизнеса. Очакват се и голям брой специалисти да комбинират почивката с полезното и да се присъединят към нас. Ще се говори за успешни практики и казуси, както и ще се обърне внимание на водещите тенденции и изисквания в SEO и контент маркетинга

 

Статистика показва, че близо ¾ от всички български сайтове са всъщност онлайн магазини или представители на онлайн бизнес.                                                                                    

Това значи, че търсенето на клиенти, покоряването на нови пазари и открояването сред конкуренцията е предизвикателство, както за големите и опитни играчи, така и за новосъздадените бизнеси. Така, че ползата от форуми като този са безкрайно полезни.

Перфектната аудитория за Digital4Varna са предприемачи, собственици на онлайн магазини и мениджъри на компании, маркетолози и разбира се всички онези, които искат да разберат повече за SEO и контент маркетинга.

Digital4 Varna 2019

Споделяне на публикация:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Искате да научавате първи информация, свързана с проекта Digital4 Bulgaria?

Абонирайте се напълно безплатно и ще получавате известие всеки път, когато има нова публикация в нашия блог!