Блог

Bulgarian Digital Week 2021 [Оnline edition] – 15 тематични технологични конференции от уюта на дома ви

Facebook
Twitter
LinkedIn

Тази година едно от най-мащабните събития в света на дигиталните технологии ще се проведе онлайн.

От комфорта на дома ви ще можете да се наслаждавате на 15 тематични технологични конференции от уюта на дома ви.

Ставайки част от програмата на BDW ще бъдете свидетели от първия ред на интересни панели и дискусии изцяло на живо. 

Bulgarian Digital Week е проект, които обединява няколко конференции в голям виртуален експо форум в сферите на информационните технологии и комуникациите, навигацията и телематиката.

Фокуса на събитието е върху практическото използване на дигиталните технологии и оптимизации на бизнес процеси. 

 

Bulgarian Digital Week 2021 ще включва 15 конференции в онлайн формат. Повече от 180 лектори ще представят най-добри практики, технологични иновации и практични бизнес модели. Всичко е с цел насърчаване на използването дигитални технологии технологии и неограничени бизнес възможности, които се предоставят на всички сектори в развиващата се икономиката. 

Светлин Илиев, които е част от експертния екип на ССИ тази година ще бъде лектор в седмицата на International Cybersecurity & Digital Services Protection Conference. Темата, която ще представи пред широката аудитория е “Тенденции и рискове при киберзаплахите”.

Една от доста важните и сериозни теми на Българската дигитална седмица (BDW 2021) е дигиталното здравеопазване и как да изградим устойчив модел на здравеопазване с помощта на информационните технологии. 

Лекторите на всички панели са мениджъри и изпълнителни директори от водещи технологични компании от над 40 държави. Включително и специалисти от фирми като Hitachi, Boston Consulting group (BCG) , Seiko Labs, Microsoft, TD Bank, IBM, Koc digital.  Ще гостуват и представители на университети и институти. 

Споделяне на публикация:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Искате да научавате първи информация, свързана с проекта Digital4 Bulgaria?

Абонирайте се напълно безплатно и ще получавате известие всеки път, когато има нова публикация в нашия блог!