Блог

Digital4Bulgaria отваря партньорските врати за 2022 с финалното видео от сезон 2021 и Digital4Plovdiv & DiTech Expo

Facebook
Twitter
LinkedIn

Digital4Bulgaria отваря партньорските врати за 2022 с финалното видео от сезон 2021 и Digital4Plovdiv & DiTech Expo. Тази година сме ви приготвили още по силен сезон и повече емоции.

Запознайте се с програмата ни от събития тук и се свържете с нас за повече информация и предложения за рекламно участие!

Посрещаме 2022г. като една от най-успешните платформи за разпространяване на ключови послания, дългосрочни партньорства, обмяна на опит с лидерите в бранша, чрез позиционираната реклама, която предоставяме на нашите партньори. Това е сигурна стъпка към развитието на бизнесa чрез онлайн маркетинг и реклама, тяхното по-добро и целогодишно представяне в интернет и привличане на нови делови контакти за тях е и наша мисия.

Digital4Bulgaria e платформа без аналог в България и Европа! Инвестирайки в развитието на дигиталната индустрия, нашата платформа ви позволява бързо и лесно да достигнете до правилните потенциални партньори и клиенти, работейки само с една организация!

Тази година Digital4Bulgaria 2022 има общо шест присъствени събития в различни направления, в следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе и Стара Загора.

Споделяне на публикация:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Искате да научавате първи информация, свързана с проекта Digital4 Bulgaria?

Абонирайте се напълно безплатно и ще получавате известие всеки път, когато има нова публикация в нашия блог!