Блог

Digital4Sofia 2021 Premium edition – Видео Маркетинг и Социални мрежи

Facebook
Twitter
LinkedIn

Digital4Sofia Premium edition социални мрежи и маркетинг, представлява бутиково маркетингово събитие, отбелязано на дигиталната карта. 

Събитията на Digital4  се наложиха като грандиозно удоволствие за мениджъри, маркетолози и рекламисти. Лекторите обсъждат актуални казуси, ще дават съвети и насоки за създаване на успешно присъствие онлайн, защото брандовата идентичност е от особено значение и изисква сериозно премисляне на маркетинговите стратегии. 

На 18 юни част от най-популярните инфлуенсъри и дигитални специалисти ще споделят опит в нестандартен workshop. 

Целта на конференциите е да събере утвърдените експертите на страната, на едно място, за да обменят идеи както помеджу си, така и с посетителите. На присъстващите на събитието се дава възможност да се запознаят с лекторите и да получат съвети по належащи теми и въпроси, свързани с онлайн бизнес. 

Digital4 е фондация, която популяризира цифровите технологии и дигиталната индустрия в цял свят. Организира различни събития, даващи възможност на всеки един от гостите да се докосне до тенденциите и иновациите, да ги погледне през своята гледна точка, както и да се адаптира към новата бизнес реалност. 

Събитието е ограничено до 50 души във формат, наблягащ на networking и workshop-ове с водещите лектори. Общността може да се докосне до ценните съвети на значими имена в сферата на дигиталния маркетинг като: Любомир Атанасов, Петър Дяксов, Любомир Кабакчиев; Александър Христов, Радостина Христова, Андреа Банда Банда и Любомир Дуцолов.  Разгледайте снимки от събитието – тук!

 

Споделяне на публикация:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Искате да научавате първи информация, свързана с проекта Digital4 Bulgaria?

Абонирайте се напълно безплатно и ще получавате известие всеки път, когато има нова публикация в нашия блог!