Блог

Digital4 е класирана сред 100-те най-добри работни среди в България за 2021 година

Facebook
Twitter
LinkedIn

Фондация “Digital4” / Digital4 Foundation е класирана сред 100-те най-добри работодатели/ работни среди в България за 2021 година според престижната класация Career Show Index 2021. Наскоро обявиха Топ 100 на най-добрите работодатели в България за 2021, научете повече още сега!

Digital4 Foundation е част от Internet Media Group от 2016-та година. Тазгодишното издание на ежегодната престижна класация Career Show Index 2021 отличи 100-те най-добри работодатели на България за 2021 година. Класацията е съставена на база спечелени български и международни отличия през последните 3 години.

“Класацията Топ 100 най-добри работодатели в България отличава компаниите, които систематично и целенасочено се развиват както икономически, така и в сферата на стимулиране, задържане и развитие на човешкия ресурс. Усилията, които полагат работодателите, за да създадат работна среда, отговаряща на повишаващите се стандарти, заслужават искрени адмирации. Щастливи сме да видим толкова много компании, които успяват да развият работодателската си марка и потенциала на служителите си в условия на динамично изменящи се обстоятелства и да поощрим стремежа им да бъдат работодател за пример”, споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

 

За кратко време възприятието за работодателска марка и основите, върху които стъпва добрата стратегия за нейното популяризиране, се измениха осезаемо. Факторите, които отличават едни работодатели от други, придобиха много по-комплексен характер. Вече не е достатъчно компанията да бележи финансов ръст или ръст на човешкия капитал, за да придобие популярност. На фокус са поставени по-дълбоки потребности на служителите, които трябва да бъдат посрещнати, за да се поддържа и развива тяхната ангажираност, лоялност и мотивация

В Класацията намират място компании от различни сектори, с различен размер и история на пазара на труда у нас. Сред 100-те най-добри работодатели на България намират място както компании с хиляди служители и десетилетно присъствие в България, така и стартъпи и млади компании, които доказват, че успешно разработената стратегия за развитие на благоприятна работна среда са ключова част от формулата за успех на всеки работодател.

 

Сред победителите в Career Show Index 2021 се нареждат фирми като Nexo, Риск Инженеринг АД, Уникредит и Digital4 представлявана от Интернет Медиа Груп.

Класацията Топ 100 най-добри работодатели в България е инициатива на Career Show Awards – водещите награди за най-добър работодател. Всяка година за отличие в Career Show Awards се борят стотици кандидатури в над 50 категории. Победителите се определят от независимо жури от световнопризнати професионалисти с дългогодишен опит в различни области.

 

 

Споделяне на публикация:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Искате да научавате първи информация, свързана с проекта Digital4 Bulgaria?

Абонирайте се напълно безплатно и ще получавате известие всеки път, когато има нова публикация в нашия блог!