Блог

Digital4 Plovdiv 2021

6-тото издание на Digital4Plovdiv & Expo тази година ще се проведе на 18 и 19 ноември

Facebook
Twitter
LinkedIn

6-тото издание на уникалното по рода си събитие Digital4Plovdiv & Expo тази година ще се проведе на 18 и 19 ноември. 

Това е най-важното време от годината в света на онлайн маркетинга и търговията, защото на едно място се събират най-добрите професионалисти в сферата от цяла България. И тази година програмата е разделена на два дни – първия съсредоточен главно върху онлайн маркетинга. Гостите ще срещнат актуална информация, прогнози и статистически данни.

Част от темите, за които ще се говори в първия ден са: Социални мрежи, видео маркетинг, SEO, PPC, Content & Performance marketing. Атрактивни workshop-и, както и Case study-та от големи компании също няма да липсва.

На събитието ще може да срещнете изложители ще са 15 компании като DHL, Speedy, Telus, Telenor, ББР, SEOMAX, Superhosting и други.  На сцената за пореден път ще се качат големите експерти в сферата. На събитието очакваме над 500 гости.

Digital Stars 2021- Конкурс за най-добри млади маркетолози

Не забравяме да споменем, че в края на първия ден, на специална гала вечер ще се проведе финала на конкурса за млади дигитални маркетолози Digital Stars. За 3-та поредна година ще бъдат наградени младите таланти в света дигиталния маркетинг. Този конкурс е сред топ приоритетите на Digital4.Foundation, защото насърчава младите да се развиват и приковава вниманието на бизнеса към младите таланти в онлайн маркетинга. Награждаването ще се състои в 10 категории, а получилите статуетка ще се отличат като част от най-изявените млади маркетолози в страната. 

Минаваме към ден 2, които е изцяло посветен на онлайн търговията. Лекторите ще коментират актуални теми като: платформи за онлайн магазини, dropshipping и доставки, законови регулации, иновации в онлайн търговия, фулфилмънт и още много…

StartUp World Cup 2021, България – финалът!

В края на деня предстои финалът на Стартъп Световна купа за България. Това е официалния последен кръг от националното състезание за StartUp World Cup, които по традиция се провеждат в Сан Франциско. Участие ще вземат над 60 от най-добрите стартъп проекта у нас. Победителят печели честта да представлява страната ни на световните финали и да се състезава за един милион долара

Над 100 главни изпълнители и директори на български компании от технологичния, финансовия и IT света са гарантирали присъствието си. 

Партньори, ментори и почетни гости са браншови организации и компании като Българска агенция за инвестиции, Теленор, Интернет Медия Груп, Агенция за насърчаване на малки и средни предприятия, Община Пловдив, Българска Банка за развитие, Българска Финтех асоциация и много други. 

 

Споделяне на публикация:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Искате да научавате първи информация, свързана с проекта Digital4 Bulgaria?

Абонирайте се напълно безплатно и ще получавате известие всеки път, когато има нова публикация в нашия блог!