Блог

На какво може да ни научи Bulgarian Digital Week 2019?

Facebook
Twitter
LinkedIn

В края на септември, европейската столица на културата има честта да е домакин на 75-я Международен технически панаир, където голяма част от него ще заеме техническото изложение Bulgarian Digital Week 2019.

По време на Bulgarian Digital Week 2019 се планува програма от 13 тематични конференции, които ще се проведат паралелно в 3 зали през цялата седмица. Конференциите са напълно безплатни за участниците на международното експо като ще видите над 250 водещи лектори и специалисти!

Основните акценти ще бъдат върху последните иновации в IT бизнеса. Ако сте млад специалист, който иска да разшири знанията си в тази сфера или възнамерява да стартира на пазара, значи сте на точното място. BDW ще се запознае с част от най-успешните компании в сферата на информационните технологии. Разбира се всеки, който проява интерес към тези теми и желае да обогати знанията си, също е добре дошъл.

Цялостното събитие е разделено на няколко направления. Едно от най-главните е Digital Expo, което ще се провежда 6 дни. За изпълнението ще бъдат осигурени щандове на всяка от гостуващите фирми, където могат да презентират свободно своите продукти и услуги.

Digital Expo е изложение, където ще присъстват водещи фирми претърпели дигитална трансформация. Всяка фирма ще има свой щанд на който ще представят продуктите и услугите си. На събитието освен български, участват и доста чуждестранни фирми от сферата на финтех, дигитален маркетинг, софтуерни продукти и услуги, и още много.

Най-мащабната технологична среща на Балканския полуостров показва тенденциите е над сто аспекта на икономиката, като акцентират в най-авангардните теми – виртуална реалност, комуникации, 3D, автоматизация, дигитализация и др.

Международния технически панаир е най-мащабната среща на бизнеса в България. Предлагат атрактивни форми за изява и показват нови модели за неговото развитие.

Част от специализираните изложби на изложението са:

  • – AUTO CITY PLOVDIV представлява международна за автомобили, транспорт и оборудване
  • – ЕНЕКО е международна изложба за енергетика, химия, екология и управление на водите
  • – ИНФОТЕХ е международна изложба за информационни и дигитални технологии
  • – МАШИНОСТРОЕНЕ изложба на машини, роботи, технологии и автоматизация
  • – СТРОЙТЕХ представлява изложба за строителни материали, инструменти и технологии

 

Очаква се през дигиталната седмица посетителите да надвишат 30 000. Това означава, че може да се запознаете с потенциални бизнес партньори от цял свят, спонсори, изложители и клиенти. А също така очаквайте динамична и интерактивна лекторска сесии, която ще ви срещне доказани лидери, които могат да отговорят на вашите въпроси, да получите ценни съвети и примери от практиката им под формата на дискусия.

През тези 6 дни в специално обособени зони наречени Smarty Corner ще се презентират дигитални технологии в разнообразни направления.

Тази година също така ще от Интернет Медия Груп ще издадат първото по рода си безплатно списание “Digital Technology Special Editon 2019“, което ще достигне напълно безплатно до над 500-те изложители на международен панаир Пловдив.

Споделяне на публикация:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Искате да научавате първи информация, свързана с проекта Digital4 Bulgaria?

Абонирайте се напълно безплатно и ще получавате известие всеки път, когато има нова публикация в нашия блог!