Блог

Digital Stars 2021- Годишни награди за най-добри изгряващи маркетолози

Facebook
Twitter
LinkedIn

За трета година ще се проведе конкурса Digital stars, където награждават млади дигитални маркетолози.

 

Церемонията ще се проведе на 18 ноември на финалната гала вечер на събитието Digital4Plovdiv 2021. Ще бъде излъчвана на живо, за всички онези участници, които не успеят да присъстват.

Кандидатите трябва да успеят да надделеят над конкуренцията и да впечатлят експертното жури със стойностни проекти и добри резултати.

За породна година състава на журито са едни от водещите професионалисти в сферата на дигиталния маркетинг в България. Те внимателно ще прегледат всички кандидатури, ще дадат оценка и ще вземат решение кои ще са следващите дигитални звезди на България. 

Ако сте млад талант, който иска да се развива в сферата на дигиталния маркетинг и да покорява върхове в кариерата си, не изпускайте възможността да участвате в конкурса и да получите шанса да се качите на сцената като победител. 

Наградени в конкурса могат да бъдат единствено кандидати, отговарящи на правилата. Право на кандидатстване имат млади дигитални маркетолози на възраст между 18-35 години, които трябва да имат най-малко 5 годишен опит. 

Според правилата на Digital Stars може да номинирате свой познат, колега или приятел ако смятате, че може да се отличи от останалите. 

Ако смятате, че познавате човек с необходимите качества и притежаващ умения, не се колебайте да го номирате! Дайте му шанс да се качи на сцената пред цяла България, а дори и пътуване до Силициевата долина. 

Участието в конкурса е безплатно. Трябва просто да подадете своята кандидатура като попълните формата за кандидатстване и представите актуален проект от последните 2 години. 

 

Тази година отличията ще бъдат раздадени в следните 10 категории:

 

  • Платена реклама;Digital Stars 2019
  • Видео маркетинг;
  • Електронна търговия;
  • Дигитален ПР & инфлуенс маркетинг;
  • Творчески маркетинг;
  • Маркетинг стратегии и бизнес развитие;
  • Оптимизация за търсещи машини (SEO)
  • Автоматизации, чат ботове и имейл маркетинг; 
  • Маркетинг чрез съдържание;
  • Маркетинг в социалните мрежи;

 

Updatе: Споделяме и кратко видео след събитието, което ще ви покаже финалът в целия му блясък както и новите млади дигитални звезди на България!

Споделяне на публикация:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Искате да научавате първи информация, свързана с проекта Digital4 Bulgaria?

Абонирайте се напълно безплатно и ще получавате известие всеки път, когато има нова публикация в нашия блог!