Блог

Digital4Plovdiv 2018 – за трети път в града под тепетата

Facebook
Twitter
LinkedIn

Настъпи любимото ни време от годината – Една от най-мащабните конференции в България на технологиите – Digital4Plovdiv 2018. За трета поредна година специалисти от цялата страна ще представят най-актуалните и интересни теми в света на онлайн продажбите и дигиталния маркетинг по време на Годишната конференция за онлайн маркетинг и търговия.

Ежегодното събитие ще събере над 60 лектори, разпределени в три зали и една кръгла маса. Всички участници ще имат възможност да обменят опит, контакти и съвети с големите имена в този бранш. Този път мястото е Конгресния център на Международен панаир Пловдив.

Ако сте собственик на бизнес, маркетинг, Фейсбук или Google специалист, търговец или заинтересован от онлайн маркетинга и развитието на вашия проект, то това е събитието, което не може да пропуснете!

Един от гостите е директора на Маркетинг и Продажби в DHL Express България Моника Митева. Тя работи за позиционирането на DHL като стратегически партньор на корпоративния, малкия и средния бизнес, както и на прохождащи компании и онлайн търговци. Темата, която ще представя е “Търговската революция на 21-ви век”

Маркетинг координаторът на Google Partners за България – Елена Арнаудова, урежда съвместна дейност с дигиталните агенции, чрез партньорска програма, която помага за развитието на бизнеса съвместно с Google. Нейната тема е “Българската реалност и възможности за 2018 година чрез Google”.

Мениджърът на продажбите за OLX Надежда Попова има за цел да разшири екипа и менажирането на Телесейлс. Грижата и обслужването на бизнес потребителите са едни от най-важните неща в платформата. Темата и е “7-те стъпки за лесни онлайн продажби”.

Главния изпълнителен директор на Метрика ООД, Милена Райчева ще повдигне темата “Предимства и недостатъци на цялостното обслужване”. Тя започва кариерата си в световно известното издателство “Рийдърс Дайджест”. Била е консултант по директен маркетинг на руската компания Bluefox за азиатския пазар. Работила е във Филипините и някои страни от югоизточна Азия.

Тазгодишните партньори на събитието са: Дигитална агенция SEOMAX, DHL, Superhosting.bg, Investor Media, Regus Center Plovdiv, SoftUni, Plovdiv24 и много други.

Вечерта, след края на събитието ще има организирана среща “Networking Cocktail Party”. На нея очаквайте делова атмосфера, атрактивни изненади, нови запознанства и приятни събеседници. Там имате възможност да се запознаете отблизо с лекторите и да зададете въпросите си. Можете да сте част от тази специална среща единствено с покана!

 

Към историята на Digital4 събитията

През 2018 г. бе взето решение да се проведат нишови конференции под името Digital4Plovdiv, като последното събитие да бъде под наложилото се вече име: „Digital4Plovdiv: Годишна конференция по онлайн маркетинг и търговия“.

Част от останалите събития през годината бяха на различни тематики: международна търговия, маркетинг за хотели, B2B конференция, невромаркетинг и др. Някои от тези конференции бяха успешни, други – не чак толкова, но на последното регулярно събитие за годината отново присъстваха хора, от цялата страна.

През 2018-та година събрахме над 1200 човека на нашите събития.

Споделяне на публикация:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Искате да научавате първи информация, свързана с проекта Digital4 Bulgaria?

Абонирайте се напълно безплатно и ще получавате известие всеки път, когато има нова публикация в нашия блог!