Блог

Digital4Plovdiv 2020 Конференция в пандемия

Facebook
Twitter
LinkedIn

Пандемията е доказателство, че онлайн присъствието е важно и Digital4Plovdiv ще докаже своето лидерско място!

Годишната конференция за онлайн маркетинг и търговия – D4P 2020 ще се проведе на 24 и 25 септември в Международен технически панаир – Пловдив. Главен организатор на конференцията е Digital4 Foundation, а основен спонсор и инвеститор е IMG – Internet Media Group, благодарение на чиято инициатива подобен тип събития се провеждат и в няколко други големи градове в страната.

Организаторите на Digital4Plovdiv 2020 отново са подготвили атрактивна програма, в която участие ще вземат над 40 специалисти – както познати вече лектори, така и нови лица. Всички те притежават висока експертиза и години опит, които ще споделят с присъстващите в залата. Очакваме над 450 гости, като сме се подтовили за стрикто спазване на мерките от РЗИ.

Програмата на D4P 2020 е разделена в два дни, като първият от тях ще е с фокус върху Онлайн маркетинга (PPC, SEO, Content, Case Studies, Video marketing, influencer & Social Media marketing), а вторият ден е посветен на Oнлайн търговията (включва следните направления – SEO, eCommerce PPC, Истории на успешни онлайн магазини, Логистика, Правни и Счетоводни въпроси и др.).

D4P е изключително подходящо както за професионалисти в сферата на онлайн маркетинга и търговията, и за предприемачи, които развиват или искат да развият собствен онлайн бизнес, така и за дигитални ентусиасти, които търсят нови и полезни знания.

Вижте повече за събитието:

 

Споделяне на публикация:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Искате да научавате първи информация, свързана с проекта Digital4 Bulgaria?

Абонирайте се напълно безплатно и ще получавате известие всеки път, когато има нова публикация в нашия блог!