Блог

Fortune 500 компания избра проекта Digital4Bulgaria и Internet Media Group

Facebook
Twitter
LinkedIn

Fiserv е една от водещите световни Fortune 500 компании в областта на междубанковите разплащания и финтех иновациите. С присъствие в над 100 държави и 44 000 служители в цял свят, компанията постоянно разширява своята дейсност и достига до нови пазари.

През 2021 компанията реши да се представи за първи път на Българският пазар и потърсиха нас от Интернет Медиа Груп, като един от най-доказалите се организатори на събития в България и платформа за успешен бизнес формат, да достигнат до точната си аудитория. Избрахме проекта Digital4Bulgaria, който е сред водещите инициативи в България от събития в сферата на дигитални иновации, стартъп, онлайн маркетинг и екомерс както и разплащания.

Проектът Payments Modernisation – Challenges and Opportunities for Bulgarian Banks” събра водещи специалисти в банковите разплащания от България и им даде възможност да чуят за последните иновации и тенденции свързани с очакваното присъединяване към Еврозоната. Гост лектори бяха международни финансови експерти от Deutsche Bank, European Banking Association, ING Bank, TAS Group и др., за които проектът беше възможност да се срещнат и запознаят за първи път с колеги от България.

Ангажиментът и интересът проявен от член на Fortune 500 към нашата страна е сигурно доказателство за възможностите, които ще се открият пред Българският банков и финансов сектор. Възможности да работи, използва и внедрява последните иновации в дигитализацията на банкови операции.

Изборът на Интернет Медиа Груп, в ролята на инвеститор в проекта Digital4Bulgaria, и отправената покана да осъществим този проект за компания – член на най-престижния Световен Бизнес Клуб е не само чест, но и изключитело признание!

През 2022 предстоят нови вълнуващи проекти и изключителни партньорства с още членове на Fortune 500 в други сфери на икономиката. Компании, които припознават дигитализацията, като единствената успешна формула за успех на глобално ниво продължават да се присъединяват към мрежата на Digital4, чрез новите ни проекти и инициативи, с които можете да се запознаете тук:

 

 

Споделяне на публикация:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Искате да научавате първи информация, свързана с проекта Digital4 Bulgaria?

Абонирайте се напълно безплатно и ще получавате известие всеки път, когато има нова публикация в нашия блог!