Блог

Норвежкият стартъп, създаден да улесни търговците в процеса по дигитализация 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Settle е норвежки стартъп с над 10 годишна история. Неговата основна мисия е да създаде условия за развитието на мобилните плащания в цяла Европа и по този начин да премахне необходимостта потребителите да използват не само кеш, но и платежни карти. Той е движен от упованието на неговия основател Даниел Дьодерлайн, че мобилните плащания дават редица предимства при управлението на финансите не само за потребителите, но и за търговците. Високото проникване на смартфоните и тяхното гарантирано място в ежедневието ни е сред основните причини, поради които Даниел прогнозира пред Forbes, че мобилните разплащания скоро ще изпреварят картовите. 

 

От 2021 г. Settle активно развива присъствието си и на нашия пазар, като за около 1 година има вече над 60 000 български потребителя. Всъщност приложението е на първо място в секцията Финанси в GooglePlay за България. У нас компанията работи в партньорство с MFG – един от най-големите местни доставчици на разнообразни финансови услуги и технологични решения за бизнеса и потребителите. Екипът на Settle в България може да предоставя гъвкави, специално разработени за българските търговци решения. Чрез мобилните плащания на Settle лесно могат да се управляват провеждането на кампании, увеличаването на търговските канали и интегрирането на нови платежни методи. Освен това решенията на Settle могат да се използват и във физически търговски обекти, което позволява приемането на плащания на място и без инвестирането и поддръжката на допълнителни устройства, като ПОС-терминали или обвързването с дългосрочни договори. 

 

Като такъв Settle е съвсем логичен партньор на Digital4 за пореден път на наше събитие – голямата конференция, която предстои да се проведе в София на 13 юни – Digital4Sofia 2022: Иновации в онлайн търговията и разплащания 

Билетите за събитията на Digital4, както и всички други продукти в нашия магазин, могат да се купят с отстъпка, когато са платени през приложението на Settle, което може да свалите тук.

 

Повече информация за приемане на плащания през Settle като търговско юридическо лице може да прочетете тук.

Споделяне на публикация:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Искате да научавате първи информация, свързана с проекта Digital4 Bulgaria?

Абонирайте се напълно безплатно и ще получавате известие всеки път, когато има нова публикация в нашия блог!