Блог

Digital4Bulgaria 2022 e платформа без аналог в България!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Посрещаме 2022г. като една от най-успешните платформи за разпространяване на ключови послания, дългосрочни партньорства, обмяна на опит с лидерите в бранша, чрез позиционираната реклама, която предоставяме на нашите партньори. Това е сигурна стъпка към развитието на бизнесa чрез онлайн маркетинг и реклама, тяхното по-добро и целогодишно представяне в интернет и привличане на нови делови контакти за тях е и наша мисия.

Тази година Digital4Bulgaria 2022 има общо шест присъствени събития в различни направления, в следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе и Стара Загора.

Предстои ни и трето издание на „Bulgarian Digital Week 2022: Седмица на дигиталните технологии“, което ще е в изцяло виртуална среда. Ще се състои се от 15 различни по тематика онлайн конференции в сферата на дигиталните технологии, които ще се проведат в рамките на една седмица. Ще може да посетите конференции свързани с Финтех, Блокчейн, КиберСигурност, Авиация, HealthTech, Иновации в дигитализацията и много други.

Ще бъде издаден и годишният брой на списание Digital Technology Special Editon 2022, което представя най-иновативните технологични компании в България на цялата ни аудитория (в тираж от 4000 екземпляра или безплатно изтегляне за изтегляне от тук https://bdw.bg/special-edition/)

За четвърта поредна година ще подкрепим конкурса за най-добри млади маркетолози на България – Digital Stars. До него поставяме началото и на DiTech Awards 2022 – Наградите за най-големи ИТ постижения в България.
Към края на месец Септември ще бъде и DiTech Expo 2022 , което ще се проведе заедно с Годишната конференция за онлайн маркетинг и търговия в България – Digital4Plovdiv 2022.
След достоен старт и едно от най-големите StartUp събития в България, тази година ще бъдем отново официален домакин на Световната Стартъп Купа 2022, България. Домакин ще бъде град София.

Започаваме и още две значими инициативи:

Digital4 MasterClass: Годишна програма от мастър класове с най-големите експерти в България.
Както и D4 Investment Shop: Онлайн магазин в подкрепа на инициативите ни, предоставяйки достъп до наши фен продукти и онлайн услуги, предоставени от нашите лектори.
Създадохме много сериозен международен екип както и доброволци, които пожелаха да се включат в развитието на проекта Digital4Bulgaria и да помогнат за развитието на събитията под името Digital4 в техните градове.

Digital4Bulgaria e платформа без аналог в България! Инвестирайки в развитието на дигиталната индустрия, нашата платформа позволява бързо и лесно да достигнете до правилните потенциални партньори и клиенти, работейки само с една организация!

Свържете се с нас, за да бъдете част от инициативата ни – Digital4Bulgaria ,  info@digital4.foundation

Споделяне на публикация:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Искате да научавате първи информация, свързана с проекта Digital4 Bulgaria?

Абонирайте се напълно безплатно и ще получавате известие всеки път, когато има нова публикация в нашия блог!