Digital Tecnology Special Edition 2023

УЧАСТВАЙТЕ В ПРЕМИУМ Изданието И се позиционирайте ПРЕД ТОЧНАТА АУДИТОРИЯ!

Цялата мрежа от събития на Digital4Bulgaria и ще бъде придружена от специално издание.

DiTech Special Edition е списание за иновациите в дигиталните технологии в България, което излиза един път на годината в тираж 3000 броя.

В луксозното издание се публикува информация за иновациите в дигиталните технологии, събития, интервюта със специалисти, новини, анализи, факти и прогнози в областта на дигиталните технологии.

Разпространява се сред водещи технологични събития и инициативни в България, както в онлайн версия, и отделно чрез новина в дигиталната медия – Ditech.bg и DiTech.Media

Вижте вашите условия за участие, още днес!


Digital Technology Special Edition 2023

Advertse-NEW-550x370px-2022.jpg
MicrosoftTeams-image (14)


DiTech Special Edition 2022

Пред вас е специалният брой на DiTech Мagazine, посветено на дигиталните технологии, на тенденциите, на иновациите и на възможностите, които те предоставят. В новият брой на DiTech списание ще ви срещнем с лидерите на дигиталното ни настояще. Компании, които градят дигитално бъдеще разказват за своя опит, своите постижения и за своите решения.


DiTech Special Edition 2021

Bulgarian Digital Week беше придружена от специално издание.

Digital Technology Special Edition 2021, като на корицата избрахме г-н Daniel Döderlein от Settle Group.

Digital-Technology-2019-2021-Adv-2.png
bdw-mockup-magazine-1.png

DiTech Special Edition 2019

DiTech Special Edition луксозно издание в което е публикувана информация за конференциите, интервюта с специалисти, новини, анализи, факти и прогнози  в областта  на дигиталните технологии.

Изданието беше с тираж 2000 бр. и  се разпространяваше безплатно сред фирмите изложители в есенния технически панаир гр. Пловдив,  браншовите организации, търговските камари, чуждестранните представителства и партньорите на Bulgarian Digital Week 2019.

Не пропускайте възможността да достигнете до потенциалните клиенти чрез реклама в ,,DiTech Special Edition 2023”