DiTech Special Edition 2024

УЧАСТВАЙТЕ В ПРЕМИУМ Изданието И се позиционирайте ПРЕД ТОЧНАТА АУДИТОРИЯ!
AD


Digital Technology Special Edition 2024

По традиция цялата мрежа от събития на Digital4 и ще бъде придружена от списанието DiTech Special Edition.

DiTech Special Edition е издание за иновациите в дигиталните технологии в България, което излиза веднъж годишно в тираж 4 000 броя и прави обзор на дигиталния бранш.

В луксозното издание се публикува информация за иновациите в дигиталните технологии, събития, интервюта със специалисти, новини, анализи, факти и прогнози в областта на дигиталните технологии.

Разпространява се сред водещи технологични събития и инициативни в България, както в дигитална версия, също така и чрез новина в дигиталната медия – Ditech.bg и DiTech.Media

Не пропускайте да се включите! Заявете своето място в изданието още днес!


Digital Technology Special Edition 2023

Четвъртият броя на DiTech Special Edition представя най-новите технологични тенденции, споделени от водещи компании в индустрията.

На корицата застава стартиращата компания RELEVA AI, която разказва за своята платформа за растеж на експериментиращия и клиентски ориентиран онлайн магазин.

DiTech Special Edition е спътник на мрежата от конференци Digital4, които през 2023 година се провеждат в 10 от големите градове на страната, а тиражът, в които излиза специалното издание е 4 000 броя.

Digital-Technology-2023-Adv-D4Bulgaria
MicrosoftTeams-image (14)


DiTech Special Edition 2022

Третият брой на DiTech Special Edition е посветен на дигиталните технологии, тенденциите, иновациите и възможностите, които те предоставят на бизнеса.

Новият брой на списание DiTech Special Edition ще ви срещне с лидерите на дигиталното ни настояще. Компании, които градят дигитално бъдеще разказват за своя опит, своите постижения и за своите решения.

Специалното издание DiTech Special Edition е неразделна част от конференциите Digital4, които се провеждат в шест от големите градове на България, а тиражът, в който излиза през 2022 година е 4 000 броя.


DiTech Special Edition 2021

Второто издание на DiTech Special Edition излиза през 2021 година, а на неговата корицата застава г-н Даниел Дьодерлайн от Settle Group.

Мисията на списанието е да популяризира дигиталните технологии и развитието на дигиталния бранш в България, както и да спомагане на българските технологични компании да достигат до нови пазари в Чужбина.

Специалното издание излиза в тираж от 2500 броя и се разправя безплатно по време на събитието Bulgarian Digital Week 2021.

Digital-Technology-2019-2021-Adv-2.png
bdw-mockup-magazine-1.png

DiTech Special Edition 2019

DiTech Special Edition е първото специализирано луксозно издание, което публикува информация за конференциите Digital4. То представя интервюта със специалисти, новини, анализи, факти и прогнози в динамичната област на дигиталните технологии.

Първият брой на изданието излиза в тираж от 2 000 броя и се разпространява безплатно сред участниците и изложители в есенния технически панаир в гр. Пловдив, както и сред браншовите организации, търговските камари, чуждестранните представителства и партньорите на Bulgarian Digital Week 2019.

 

Не пропускайте възможността да достигнете до потенциалните клиенти чрез реклама в ,,DiTech Special Edition 2024”