Заявяване на участие като
доброволец

Digital4Bulgaria набира доброволци

Спомняш ли си кога за последен път прави нещо ново, интересно и забавно? Нещо, което ти беше полезно и те срещна с готини хора? Предлагаме ти да станеш част от Digital4Foundation и едни от най-значимите събития у нас, които всяка година събира най-добрите професионалисти в сферата на онлайн маркетинга и търговията в България.

Да си доброволец е едновременно отговорна и забавна (ползотворна) задача, която ти дава възможност:

Какво представлява доброволчеството на Digital4Plovdiv & Expo 2021?

Мрежата от събития Digital4 събира заедно водещи специалисти, предприемачи и дигитални ентусиасти, създавайки нови бизнес възможности и подходяща среда за обмяна на ценни знания, опит и идеи. Организатор на годишните конференции на Digital4 е Digital4 Foundation - фондация, чиято мисия е популяризирането на дигиталните технологии и развитието на дигиталния бранш в България. На всяко тяхно събитие – организатори, лектори и доброволци заедно създават уникални преживявания за общността.

Доброволците ще имат отговорности като:

Ако тези задачи не те плашат и притежаваш:

Какво получавате в замяна?

Като доброволец на Digital4Foundation ще имаш възможност да се запознаеш с много нови хора, да научиш нови неща по време на лекциите и между тях. Ще се потопиш в реда и хаоса на организацията на събитията, ще видиш нещата зад кулисите. Всеки доброволец ще получи и сертификат за принос към организацията на събитието!

Заявяване на участие като доброволец

Изберете събитие, на което искате на станете доброволец: