Facebook

На 30 Ноември 2017 г. в конферентна зала "Пълдин" ще стартира с официално откриване Kонференцията за онлайн маркетинг и търговия.

Обмяната на опит е важен аспект в развитието на онлайн търговията, както и поддържането на близки контакти между заетите в сферата, затова ние от Digital4plovdiv сме събрали водещи експерти от цялата страна, които ще ви потопят в света на онлайн бизнеса, като ви разкрият "малките" тайни на големия бизнес. А ето и кои са те:

Конференция по онлайн маркетинг и търговия - зала пълдин, събития в пловдив ноември 2017

Филип Мутафис, управляващ съдружник в Paysera България - FinTech, компания за платежни услуги - ще ви разкаже за възможностите, които стоят пред онлайн търговците, когато става въпрос за интегрирането на платежни системи в е-магазини.

Инж. Димитър Селенски е oсновател и собственик на Селматик ЕООД – компания, специализирана в разработването, внедряването и поддръжката на системи за контрол и управление на бизнеса. Той ще Ви разкрие добрите практики при интеграцията на онлайн магазин и ERP системата.

Адвокат Катерина Лютова от Адвокатска кантора „Базлянков, Станоев и Ташев” Пловдив ще даде практически насоки и съвети на търговците, които използват информационните технологии в своята дейност. Той ще ви запознае с правни аспекти на електронната търговия и как да се предпазим от санкции.

Георги Шопов, предприемач в областта на електронната търговия и управляващ собствен продукт – платформа за поддръжка на онлайн магазини в eBay, Amazon и Shopify, (Web Seller Guru). Той ще ви запознае с платформите, на които можете да започнете да продавате стоки, които не притежавате, както и проблемите и решенията на този вид търговия.

Никола Минков се занимава с SEO оптимизация и ще разгледа въпроси, свързани с тенденциите в SEO оптимизацията за 2018 година.

Жанет Найденова, съосновател и председател на Българска Е-комерс Асоциация, член на Ecommerce Europe, ще Ви запознае с обема на европейския и българския пазар и с темповете на развитие на онлайн търговията в България спрямо другите европейски държави. Ще научите какво пазаруват българите онлайн, кои са сегментите с нереализиран потенциал и колко е сумата, която българите отделят годишно за покупки онлайн.

Бисер Вълов - експерт по дигитален маркетинг, ще ви даде яснота за най-важните клаузи при онлайн търговията и Facebook тенденциите, топ инструментите и възможностите на социалната медия.

Любомир Русанов, основател и управител на една от най-голямите и бързоразвиващи се хостинг компании в България – СуперХостинг.БГ, ще ви запознае с основните правила за сигурност, които всеки собственик на сайт е важно да спазва.

Очакваме ви на събитието!

Вижте какво ще има и в зала "Дружба" с направление "Workshop"

 

TOP