Facebook
Digital4 Plovdiv Slider 2019

На 30 ноември ще се проведе мащабна конференция на тема онлайн маркетинг и търговия- Digital4Plovdiv.

Тя ще бъде открита от кмета на град Пловдив - Иван Тотев, а сред почетните гости ще бъде и Добрина Проданова - председател на Търговско-промишлената камара в Пловдив. На събитието ще има над 300 участници и ще бъдат засегнати 28 актуални теми, свързани с дигиталния свят. 28 лектори ще представят интересни теми от практиката си в развитието на онлайн магазини. Digital4Plovdiv е подкрепена от Община Пловдив, Българска асоциация по дигитален маркетинг, Фрамар, Investor и други.

Едно от трите направления на конференцията е Workshop, което ще се проведе в зала „Дружба”.

Workshop е изцяло практически насочено направление. Наложени специалисти ще Ви представят ценни съвети и техники, свързани с развитието на онлайн магазина Ви. Ще видите на живо как се прави SEO одит на онлайн магазин, как да оптимизирате сайта си без намесата на програмист и други полезни съвети от реалната практика. Те ще Ви мотивират да опитате сами да развиете своята първа онлайн маркетингова кампания. Съветите им ще бъдат като помощни колелца по пътя за успеха Ви в света на онлайн маркетинг. Сред темите ще бъдат „Ретаргетинг срещу Ремаркетинг”, „Ефективни Google AdWords стратегии за онлайн магазини“ и много други интересни и полезни теми.

Не пропускайте възможността да посетите зала „Дружба” и да научите кои са стъпките, през които трябва да преминете и кои са пречките, с които може да се сблъскате при създаването на успешен онлайн магазин. Workshop ще Ви покаже как да направите, така че дигиталният свят да започне да работи за Вас. 

Вижте цялата програма на събитието: https://digital4plovdiv.com/schedule/ 

Конференция по онлайн маркетинг и търговия Digital4Plovdiv зала дружба workshop

TOP