Facebook

Какво е 360 градусово виртуална разходка? Отговора е разходка чрез, която можем да създаваме емоционално съдържание и да разказваме истории.

Главното предимство на виртуалната разходка, че гледайки го хората могат да преживеят и усетят атмосферата на дадено място, да разгледат  спокойно разнообразието от артикулите изложени в обекта ви, да се запознаят с качеството и процеса на производство на продукта, който искат да закупят. Перфектен начин за ангажиране на потребителите.

Виртуалната разходка е не само идеалната технология, но и технологията на бъдещето, която може да привлече потенциалните клиенти за всеки един бизнес. Чрез нея ние даваме възможност на всички потребители да станат част от едно интересно, завладяващо и улесняващо избора им преживяване, по време на което те могат да разгледат всяко едно кътче във всеки един търговски или производствен обект.

Виртуалната разходка из всеки един обект може да ви спести времето и разходите, за изработка и раздаванена брошури и листовки с информация за обекта ви.

Чрез виртуалната разходка вие създавате стойност за вашите клиенти. Предварително им представяте какво ще видят или получат, като дойдат на място. В днешно време всеки един ваш бъдещ клиент е проучил предварително къде иска да отиде, какво иска да преживее или какво иска да закупи. Прегледал е всички възможни източници в онлайн пространството, които могат да му дадат необходимата  информация.

Притежавайки виртуална разходка вие открито заявявате своята дигитална индентичност, изпъквайки сред конкуренцията и давате на клиента възможност за реален и актуален избор на услугата или продукта, който предлагате.

Защо иновацията наречена виртуална разходка има потенциала да промени бъдещето и доразвие всеки един бизнес?  Отговора се налага от само себе си – атрактивно визуално изживяване, насърчаване на посещенията на сайта ви, ефектен и открит начин за информиране и впечатляване на клиента, достъп на клиента до всяко едно кътче от обекта ви от всяка точка на света, а какъв по-добър и модерен начин брандът ви да остане в съзнанието на клиента.Това е от значение както за потенциалният ви клиент, защото така би ви посетил отново, така и за вас, тъй като вие печелите постоянни и лоялни клиенти, от което следва, че приходите на вашият обект ще се увеличат. А не е ли това, крайна цел?

Ако все още се чудите защо виртуалната разходка е толкова важна за всеки един бизнес и не разбирате как да извлечете най-големите ползи от нея е достатъчно просто да се огледате около вас. Вие можете благодарение на напредването на технологиите, приложенията и смартфоните да направите достъпа до вашият бизнес бърз и лесен. Вместо да гледат през прозореца и да си представят желаната ваканция, услуга или продукт всички поглеждат в екрана на телефона си и с едно отваряне на Google намират нужната информация, за да вземат решение. Виртуалната разходка е това, което клиентите очакват да видят, за да се уверят, че са направили правилният избор.

В дигиталният свят мечтите са лесно постижими.

  • 500 милиона хорагледат видеа и виртуални разходки всеки ден във Facebook
  • 90% от потребителите взимат по-лесно решение за продукт, разглеждайки виртуална разходка. 
  • 65% от пътуващите гледат виртуална разходка, когато избират коя дестинация да посетят.
  • 1/3 от цялата онлайн активност е прекарано време в гледане на виртуални разходки.
TOP