LARGEST STARTUP COMPETITION AROUND THE WORLD

ФИНАЛИ ВИДЕО 

ПОБЕДИТЕЛ 2022

Големият победител за 2022 година е стартъп компанията Daye. Целта на екипа е да повиши стандартите в женското здравеопазване чрез създаване на устойчиви, висококачествени продукти и услуги. Компанията създава дизайна на продуктите си сама и ги произвежда посредством собствени машини. Те променят познатите дамските тампони, като подобряват абсорбиращите им свойства и да ги правят природосъобразни, използвайки фибри от коноп. Също така разработват първия болкоуспокояващ тампон, напоен с клинично тествани канабиноиди, които успокояват болките при менструация.

Екипът на Daye успя да спечели не само журито. Те спечелиха своето място на световния финал, който ще се проведе в Силициевата долина в Сан Франциско в края на месец септември. Там те ще представят страната ни и ще се борят за наградата от 1 милион долара.

Организатор на Startup World Cup за България e Digital4 Foundation. Събитието се проведе след конференцията Digital4Sofia – Иновации в онлайн търговията и разплащания, която е част от най-мащабните дигитални инициативи в България и се провежда в още пет областни града в страната.

Финалисти 2022

StartUp World Cup Bulgaria 2022

Краен срок за подаване на кандидатури: 27 май 2022 (Удължен срок!)

Финал: 13-ти юни – Интер Експо Център, София

StartUP World Cup България е част от световния тур и основен квалификационен кръг на StartUP World Cup провеждащ се всяка година в Сан Франциско, САЩ.

Повече от 40 държави участващи всяка година класират по един финалист за основното състезание в Силициевата Долина с награда от 1 милион долара.

Mисията на Startup World Cup и Digital4 Foundation е да подпомага развитието и растежа на иновационните и технологични екосистеми в региони по цялата планета.

България ще излъчи своя финалист на 13-ти юни, 2022 в Интер Експо Център, София и имаме честта и удоволствието да Ви поканим да сте участници, гости или партньор на събитието.

Основен спонсор

Официална Авиолиния

Организатор на събитието

Спонсори

Жури

Bojidar Neytchev

PwC, CEE Partner

Zlatolina Mukova

MANAGING PARTNER AT NEVEQ & NEW VISION 3

Todor Breshkov

Managing Partner at LAUNCHub Ventures

Momchil Vassilev

Managing Director of Endeavor Bulgaria

Elina Halatcheva

Managing Partner, BrightCap Ventures

Filip Genov

CEO, F27

Anastas Gogov

Founder, Executive Chairman and Chief Facilitator at The Management Board (www.tmb.bg)

Angel Hadjiev

Managing Director, Seedblink Bulgaria

Krasimir Atanasov

Member of the board of directors of the Capital Investments Fund

Финалисти StartUp World Cup, Bulgaria 2021

Финал: 19-ти Ноември 2021, Пловдив

България излъчи своя победител за 2021-ва на престижно събитие в Пловдив на 19-ти Ноември 2021 по време на Digital4Plovdiv & DiТеch Expo 2021.

StartUP компании, проекти и идеи са добре дошли да се включат в надпреварата, която ще се проведе като финална Гала вечер след Digital4Sofia 2022.

България устремно се утвърждава като основен технологичен хъб в Югоизточна Европа и все повече компании избират страната ни за свой основен дом или откриват представителства тук. Много стартъп компании започват своя път от тук, и още повече идеи очакват да бъдат представени, открити и подкрепени.

Startup World Cup, Regionals България ще е финалната крачка към най-голямата световна сцена и платформа, на която да бъдат забелязани, да получат финансиране и да спечелят голямата награда от 1 милион долара.

На финалите през 2020-та година участваха изявени имена от световната сцена като Steve Wozniak (Apple), Marc Randolph (Netflix), Reid Hoffman (LinkedIn), John Chambers (Cisco) и още много звездни личности, които можете да видите на официалният сайт на StartUp World Cup.

Startup World Cup

Гала вечерта и финал на 13 юни ще представи 10-те най-добри стартъп предложения и кандидати, предварително селектирани от експертно жури. Съставено от международни и Български експерти, финансисти и инвеститори, журито ще има възможност да изслуша и види на живо 10-те финалиста и да избере победител, който ще спечели възможността да замине за световния финал в Сан Франциско.

Всяка идея и проект са добре дошли и ще имат реалната възможност да участват на финалната гала вечер.

Сред официалните гости поканени на финалната гала вечер ще са представители на финансови институции, инвестициони компании и много други.

ЗАЩО ДА УЧАСТВАТЕ?

ЗА СТАРТЪПИ

Достигане до инвеститори от най-високо ниво

Развиване на корпоративни партньорства и контакти с най-добрите експерти в бранша

ЗА КОМПАНИИ

Запознайте се с иновативни стартиращи компании от цял свят 

Създайте възможности за развитие на бизнеса ви

Контакти с други корпоративни представители и инвеститори

ЗА ИНВЕСТИТОРИ

Запознайте се с глобални стартиращи компании 

Получете достъп до сделки по целия свят

 Контакти с други инвеститори и корпоративни представители

Апликациите са безплатни и могат да бъдат подадени чрез формата по-долу!


Team Member 1

Team Member 2

Формата за кандидастване е затворена!

Краен срок за подаване на кандидатури: 27 май 2022 (StartUp World Cup)
За въпроси: 0886 991 001, Преслав Бобев