Facebook

Искате да увеличите резервациите през интернет, но намирате процеса за труден и неефективен? Знаете ли как да изберете подходящите ОТА канали за вашия хотел?

По време на специализираната конференция за онлайн маркетинг насочена към хотели и ресторанти ще разгледаме използването на инструменти и софтуери, които оптимизират организационните процеси в хотела,  помагат за конкурентноспособността на бизнеса и продажба на услуги на по-добра цена и с по-голяма добавена стойност.

Основните акценти по време на дискусията ще бъдат следните:

  • 7 съвета за генериране на повече резервации през собствения уебсайт

Генерирането на директни онлайн резервации през собствения уебсайт помага за увеличаване на печалбата на хотела чрез намаляване на комисионните към различните канали за резервации.

  • Online Travel Agents (OTA) & Global Distribution Systems (GDS) – как да изберем правилния партньор

Правилният партньор зависи от пазарите, на които бизнеса е позициониран и работи. За конкретния пазар има конкретни платформи, като например HRS за пазар Русия.

  • Инструменти за автоматизация на ценовата политика

Price optimizer е личен асистент по управление на приходите и инструмент, който дава препоръка за най- добрата цена. Предлага препоръки за ценообразуване, за да се увеличи максимално рентабилността и печалбата на хотела. Автоматизира рутинните дейности по управление на приходите, за да спести време и усилия .

  • Инструменти за ефективно управление на няколко онлайн канали от едно място

Channel Manager позволява ефективно управление в реално време на всички онлайн резервационни канали, от едно единствено място. Включва функционалности като управление на наличност за всички канали, цени по периоди, промоции, ценови пакети, управление на резервации, връзка с клиентите, пълен контрол над каналите за резервации, поддържането на детайлна и актуална статистическа информация и други.

Повече за лектора:

Андрей Лилов - CEO Clientric има над 16 години опит в травел индустрията, 12 от тях е Менижър Бизнес Развитие във водеща компания, интегратор на софтуерни решения за управление на хотели и ресторанти.

През 2014 г. основава Clientric - иновативна компания, която помага на HoReCa обекти да повишат приходите си с цялостен цикъл от Marketing & Sales решения чрез подбрани хардуерни, софтуерни инструменти и услуги. През 2016 г. бе създадена Академия за Иновации в Туризма, чийто фокус е запознаването на индустрията със съвременни инструменти и техники за повишаване на продажбите. Чрез тази си дейност екипът се стреми да докаже, че туризмът може да бъде един съвременен, модерен и устойчив бизнес и същевременно да подпомага и развива България и нейната икономика.

TOP