Фондация “Digital4” с награда за „Проект с образователна насоченост в сферата на бизнеса“

/ / Отличие
Фондация “Digital4” с награда за „Проект с образователна насоченост в сферата на бизнеса

Заслужено признание получи Digital4 Foundation с награда в категория „Проект с образователна насоченост в сферата на бизнеса“ при проведените шести поред годишни награди на B2B Media Annual Awards.

Основател на фондацията е предприемачът Любомир Атанасов, а проектът, който донесе наградата, е Digital4Bulgaria.com. Проект, който е създаден с цел да развива и популяризира дигитализацията на бизнеса в България.

Фондация Digital4 e основана през 2019 с мисия да развива активно дигиталния бранш. Digital4Bulgaria е една сред множеството инициативи на фондацията и именно тази, която е отличена в наградите на B2B Media. Digital4 изгражда мрежа от събития из страната, която събира водещи специалисти, предриемачи и дигитални ентусиасти, създавайки нови бизнес възможности и обмяна на ценен опит. Над 4000 са посетителите на събитията Digital4Plovdiv, Digital4Varna, Bulgarian Digital Week и т.н.

Първото издание на Digital4Plovdiv е през 2016 година и с времето се утвърди като един от значимите експертни форуми. Последното издание събра 550 участници, което го прави най-успешното до сега. Следващата голяма крачка идва със стартирането на Digital4Varna през 2019 година, където се провеждат две конференции.

В Пловдив се огранизира мащабен дигитален форум с експо зона – Bulgarian Digital Week. Провежда се в рамките на седмица и събира над 250 лектори и 13 тематични конференции с осигурен от фондацията безплатен вход.

Целта е да се поставят все повече градове и събития на дигиталната карта на България.

През 2019година Digital4 организира 9 събития с 2250 участници, 370 лектори и 170 теми в сферата на дигиталните технологии.

Фондацията стартира множество инициативи, които спомагат за дигиталната трансформация на бизнеса, създавайки добавена стойност за общността.

В рамките на Digital4Plovdiv се организира ежегоден конкурсза най-добрите млади дигитални маркетолози на България – Digital Stars.

Наскоро започна и инициативата Talks4Digital – рубрика за маркетингови съвети и разговори с дигитални експерти в България.

Digital4 изготвя специално безплатно списание Digital Technology Special Edition. Това е луксозно издание за иновациите в дигиталните технологии, събития, интервюта със специалисти, новини, анализи, факти и прогнози в областта на дигиталните технологии в България.

Фондацията подкрепя в развитието си и друг техен проект – DiTech.Media специализирано онлайн издание, насочено към дигиталните технологии. Там мрежа от над 40 автори от повече от 14 държави създават актуални новини за дигиталните технологии по света.

Стипендия Digital4“ е инициатива, която е с една основна цел – да подпомогне по-бързото и качествено развитие на младите хора в сферата на дигиталните технологии. Една от формите, чрез която фондация „Digital4“ подпомага обучението и развитието на даровитите млади хора, студенти и ученици е чрез отпускането на стипендии.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *