Facebook

„Продай ми тази химикалка ” - това е задача, чийто отговор може да разграничи опитният търговец от този, който никога не успява да постига зададените му цели. И тук е момента да се запитаме защо HR агенциите трябва да мислят затрудняващи въпроси за интервюта за работа, след като Мартин Скорсезе вече им предлага един доста ефективен? А защо Мартин? Защото това е култова реплика от филма „Вълкът от Уолстрийт”. Предизвикателството е добро не само понеже е трудно, а и защото всъщност е лесно. И ако желаещият да стане  търговец не знае отговора, тогава той вероятно не знае основите на търговията.

Всичко се свежда до простичък трик: Трябва да познаваш купувача. 

Ще кажете кои са общите неща между химикалката и най-голямата конференция за дигитален маркетинг в Южна България – Digital4Plovdiv и аз ще ви отговоря- ВСИЧКИ.

Две от тях обаче се открояват между останалите. Първото общо нещо е, че един от спонсорите на тази конференция е човек, който със сигурност разбира от химикалки. Изградената от него компания  АКВАРЕЛ ООД е тази, която може да ви предложи най-добрият, най-новият и най-качественият канцеларски продукт на пазара и днес всички участници, лектори и гости на  Digital4Plovdiv пишат с PENSAN – най-добрата химикалка на пазара. Второто, че фирма Акварел ООД, подобно на всички присъстващи на Digital4Plovdiv, без значение от коя страна на подиума стоят, отдавна е открилА пряк път към предпочитанията на своите клиенти – Онлайн магазина на фирма Акварел ООД.

Предизвикателството „Продай ми тази химикалка ” в дигиталния свят, ще научи всички гости на Digital4Plovdiv, че изобщо не е трудно, а всъщност е много лесно да станете търговец стартирайки своя онлайН бизнес като следвате препоръките на всички онези, които имат опита и резултатите от това – лекторите на Digital4Plovdiv.

Ще имате възможността да зададете всички въпроси, да получите всички отговори, да се научите как се създава история и емоционална връзка между клиента и продукта ви в онлайн пространството, за да се превърнете в един успешен и опитен собственик или служител на следващият резултатен онлайн бизнес.

Ще ви научи на основите на онлайн търговията.

Ще ви научи да познавате купувача.

Ще ви научи да сте ТУК и СЕГА, защото са изминали точно 129 години от патентованата тръбичка със съчма накрая. Писалките, мастилниците, химическите моливи са заели своето достойно място в ретро музеите. А днес царицата на химикалките не е онази с голата мадама от годините в които не е имало нито порно по телевизията, нито стриптийз по баровете и единствената надежда да видиш събличаща се мадама е била, ако господ ти подари такава химикалка.

Днес  не е необходимо да въртите химикалката нагоре- надолу, за да се наслаждавате на гледката, а е достатъчно да присъствате на екраните на смартфоните на вашите потенциални клиенти. Днес  господ е онлайн.

Всички сте поканени на интервю за работа, вашата собствена.

Иначе няма нищо по-хубаво и по-класическо от това да запишеш телефонния си номер на някоя протегната длан.Затова не излизайте от вкъщи без химикалка в джоба.

TOP