Facebook
Digital4Burgas - Успешна онлайн търговия

През 2020 г. Бургас заслужено намери своето място на Дигиталната карта на България. Градът ще бъде домакин на събитието “Digital4Burgas: Успешна онлайн търговия през 2020", част от мрежата на Фондация „Digita4“  в България. То ще се проведе на 29-ти март в Smart Business Center.

Първото издание на Digital4Burgas обещава да разкрие тайните на успешната електронна търговия през 2020 г. Участие в събитието ще вземат специалисти от различни сфери, които ще представят актуални теми, действителни казуси, работещи стратегии и ще отговорят на въпросите на присъстващите.

Какво включва програмата?

Организаторите са се погрижили да създадат интересна програма, подбирайки актуални и вълнуващи теми от света на онлайн търговията. Присъстващите на Digital4Burgas ще имат възможността да се насладят на цели 8 панела, а също и на бонус дискусия с участието на всички лектори.

От тях ще научат повече за това как да изградят силен брандинг,  какви са работещите стратегии за маркетинг в социалните мрежи през 2020 г, как да оптимизират онлайн магазина си по-добре за търсачките и да създават текстове, които продават.

Важен акцент в програмата на конференцията са и правните и счетоводните аспекти, без които нито един бизнес не може да просъществува за дълго. В края на събитието, участниците ще могат да зададат своите въпроси и да  получат от лекторите ценни съвети и идеи, които могат да в приложат на практика, за да трансформират бизнеса си.

В програмата са предвидени и паузи, предназначени за нетуъркинг. Събитието създава мотивираща и приятелска атмосфера и множество възможности за откриване на нови партньорства и бизнес възможности. Пълната програма на събитието може да откриете на официалния сайт на Digital4Burgas.

Кои ще бъдат лекторите на събитието?

В рамките на конференцията, присъстващите ще имат възможността да се запознаят лично с 10-ма изтъкнати експерти, с доказани постижения в своите професионални направления. Те няма да се посвенят да разкажат действителни примери, актуални стратегия, а също и интересни предизвикателства, с които ежедневно се сблъскат в своята дейност.

В списъка с лектори присъстват имената на Любомир Атанасов и Петър Дяксов - управляващи съдружници в Дигитална агенция “SEOMAX”, адв. Михаела Димитрова, SEO експертът Теодор Захариев,  Светлозар Димитров - основател на  Инаут Трейд ООД, копитайтинг специалистът - Любомир Любомиров,  Христо Петров - собственик на счетоводна компания “Golden Vision”,  Деляна Коларова - акаунт мениджър в “Metrica”, Димитър Иванов - маркетинг експерт в дигитална агенция Valival и Виктор Стоилов - основател на дигитална агенция Маркадемикс.

За кого е подходящо събитието?

“Digital4Burgas: Успешна онлайн търговия през 2020" е подходящо за предприемачи, собственици на онлайн магазини, маркетинг мениджъри, специалисти в сферата на дигиталния маркетинг и всички дигитални ентусиасти, които искат да получат актуални знания в сферата на електронната търговия.

Вземи билети за D4B 2020

Билетите за събитието вече официално са пуснати в продажба. Не пропускайте да станете част от първото издание на Digital4Burgas и да научите повече за актуалните тенденции през 2020 г. Повече информация за закупуване на билетите ще откриете на официалния сайт: https://digital4burgas.com/.

Инициативата Digital4Bulgaria всяка година събира на едно място едни от най-добрите професионалисти в сферата на онлайн маркетинга и търговията в България.

TOP